לןגן

מרק גריסים

מאת: נדיה אביזוב גדלוב, פורסם: 05/11/2018 | 14:23
מרק גריסים

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את הירקות לקלף לשטוף ולחתוך לקוביות.

  2. בסיר עמוק לטגן את הירקות והגרונות (חוץ מי תפוח"א). לתבל להוסיף מים רותחים 3/4 גובה מהסיר לבשל כ - 20 דק' בערך (רתיחה עדינה על להבה בינונית).

  3. *בסיר ניפרד להביא לרתיחה את

  4. הגריסים ולסנן.

  5. להוסיף למרק יחד עם תפוח"א לבשל עוד כ 15 דק'. להגיש עם ירק קצוץ טרי.