לןגן

עוגה בחושה עם אגוזים ופירות יבשים

מאת: דורית אלישע, פורסם: 05/11/2018 | 08:01
עוגה בחושה עם אגוזים ופירות יבשים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במיקסר לטרוף את הביצים סוכר וסוכר וניל 5 דקות לקצף תפוח

  2. להוסיף שמן, ושמנת

  3. להנמיך מהירות ולהוסיף את הקמח ואבקת אפייה

  4. לעצור את המיקסר ולהוסיף עם כף עץ חצי כוס אגוזים וחצי כוס פירות יבשים

  5. לתת ערבוב קל

  6. לשמן תבנית קפיצית עם חור ולצקת את התערובת

  7. לפזר מעל את יתר האגוזים והפירות יבשים

  8. לאפות בתנור שחומם מראש 170 מעלות 40 דקות

  9. לבדוק עם קיסם אם העוגה אפויה אם לא להשאיר עוד 5 דקות.