קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
ראשית , נשטוף טוב טוב את הלימונים . נחתוך קצוות ,
נפרוס לפרוסות , לא דקות מדי.
נגלען מגרעינים.
בסיר נניח את הלימונים עם מים בגובה של שני שליש מהם .
נביא לרתיחה ,
נוסיף חצי כפית כורכום ,
מי שרוצה יכולה להוסיף גם פפריקה , נבשל בדיוק עשר דקות .
נניח במסננת , ונקרר.
ניקח צנצנת נניח בה שכבת לימונים , נפזר כף מלח וכף שמן,
וכך עוד שכבה , כף מלח כף שמן.
לאחר שהנחנו את כל הלימונים,
נסחוט מעליהם מיץ מלימון שלם .
נסגור את הצנצנת ונאחסן במקרר.
ניתן גם לגרוס את הלימונים ,
בתאבון ובהצלחה 🌹