לןגן

טבעות עגל עם תפו"א

מאת: דורית אלישע, פורסם: 04/11/2018 | 08:31
טבעות עגל עם תפו"א

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף את טבעות העגל וליבש

  2. לקלף את התפו"א לפרוס פרוסות עבות ולטגן עם 2 כפות שמן קנולה להניח על נייר סופג

  3. את הגמבה לחתוך לרצועות

  4. את הבצל לחתוך לטבעות

  5. בקערה לערבב 3 כפות שמן זית, כפית פפריקה מתוקה

  6. כפית כורכום, מלח ופלפל

  7. להבריד את הטבעות עגל ותפו"א

  8. להניח נייר אפייה על תבנית תנור שחומם מראש 180 מעלות

  9. להניח את הבצלים

  10. מעל תפו"א, טבעות עגל, והפלפל אדום

  11. לצקת מעל את הרוטב שנותר לעטוף בנייר כסף לאפייה של שעתיים