קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
לשטוף את טבעות העגל וליבש
לקלף את התפו"א לפרוס פרוסות עבות ולטגן עם 2 כפות שמן קנולה להניח על נייר סופג
את הגמבה לחתוך לרצועות
את הבצל לחתוך לטבעות
בקערה לערבב 3 כפות שמן זית, כפית פפריקה מתוקה
כפית כורכום, מלח ופלפל
להבריד את הטבעות עגל ותפו"א
להניח נייר אפייה על תבנית תנור שחומם מראש 180 מעלות
להניח את הבצלים
מעל תפו"א, טבעות עגל, והפלפל אדום
לצקת מעל את הרוטב שנותר לעטוף בנייר כסף לאפייה של שעתיים