לןגן

פיתות עם קישוט

מאת: שרה יוסף, פורסם: 03/11/2018 | 09:36

תקציר המתכון: יפות וטעימות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים ב'ערה שמרים סוכר וכוס מים פושרים ולהמתין רבע שעה

  2. להוסיף את שאר המצרים וללוש לקהלת בצק נעים לכסות לתת התפחה של חצי שעה בערך להוריד אוויר ושוב התפחה

  3. לחלק ל12 כדורים לתת לנוח

  4. לשטח מעט עם הידיים לקבלת פיתה שמנה

  5. אפשר עם קורצן לעשות צורה

  6. לחמם תנור 200 מעלות

  7. לשים בצלחת מים עם מעט מלח ומעט סוכר ולטבול את תחתית הפיתה ולהניח בתנור על תבנית חמה ולאפות עד לקבלת צבע חום יפה ולהבריש עם מעט מים עם הסוכר והמלח

  8. הפיתה יוצאת טעימה מאוד

  9. בהצלחה