לןגן

מעורב ירושלמי

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 02/11/2018 | 19:50
מעורב ירושלמי

תקציר המתכון: מעורב ירושלמי נדיר

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מתכון למעורב ירושלמי 🥘סיוון מלול🥘

  2. חצי קילו פרגיות חתוכות לקוביות קטנות קילו לבבות נקיים צלויים על אש גלויה (מטעמי כשרות) קילו טחולים ננקה מהחוטים ונכניס אותם לסיר,נמלא מים עד גובה ונביא לרתיחה,נסנן ושוב פעם נחזור על אותה פעולה על מנת שיצא כל המליחות.🥘סיון מלול🥘👩‍🍳

  3. בסיר רחב נטגן 5 בצלים סגולים קצוצים דק דק או חתוכים לטבעות מה שבא לכם עם מעט שמן להזהבה. נוסיף את הפרגיות להזהבה קלה אחר כך את הטחולים והלבבות.🥘סיון מלול🥘👩‍🍳

  4. כעת נתבל לפי טעמכם האישי בלבד בתבלינים הבאים: תבלין גריל עוף, מלח פפריקה,פלפל שחור גרוס, כמון ותבלין של שווארמה . שפרו טעמים לאחר הערבוב... טעים?! הצלחתם בגדול💕