לןגן

קליפות פומלה מסוכרות

מאת: נטע בשביל השוקולד, פורסם: 31/10/2018 | 22:35

תקציר המתכון: גדלתי בבית עיראקי זכרונות הילדות שלי הן קליפות פומילה עם קוקוס והל ליד התה העירקי המסורתי טעם ילדות מלא באהבה וחלומות מתוקים בימי החורף

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. קולפים את הפומלות. משרים במים למשך הלילה.מחליפים את המים להוצאת המרירות. חותכים לרצועות דקות. מניחים בסיר. מכסים במים.מרתיחים. מסננים. מחזירים לסיר. מפזרים את הסוכר. מוסיפים מים. אני מוסיפה גרגירי הל ומקלות קינמון וכמה טיפות לימון .מבשלים כשעה. מסירים מהאש מצננים מעבירים לצנצנת מפזרים קוקוס ומגישים עם תה ירוק ליד.