לןגן

קציצות פרגית ברוטב פטריות ופסטה

מאת: דורית אלישע, פורסם: 31/10/2018 | 18:48
קציצות פרגית ברוטב פטריות ופסטה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקציצות - פרגית טחונה

  2. 1 בצל קצוץ

  3. 1 גזר מגורד

  4. 1 תפו"א מגורד

  5. 1 קישוא מגורד

  6. צרור פטרוזיליה קצוצה

  7. 3 שיני שום כתוש

  8. 3 כפות קמח מצה

  9. מלח, פלפל, קורט אגוז מוסקט לערבב ולהניח שעה במקרר לספיגת טעמים

  10. במחבת טפלון לחמם 2 כפות שמן זית להכין מהתערובת קציצות ולטגן 3 דקות כל צד,

  11. רוטב-בסיר רחב עם כף שמן זית לטגן 2 בצלים חתוכים לרצועות לשקיפות

  12. להוסיף פטריות טריות חתוכות מלח, פלפל,

  13. 2 כוסות מים+2 כפות אבקת מרק פטריות לערבב ולהוסיף לסיר

  14. להנמיך להבה ולהניח את הקציצות המטוגנות

  15. ל-30 דקות

  16. לבשל פסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה לסנן להוסיף כף שמן ולערבב

  17. להגיש את הקציצות והרוטב מעל הפסטה.