לןגן

מרק לגמן/ נודלס

מאת: נדיה אביזוב גדלוב, פורסם: 31/10/2018 | 14:36
מרק לגמן/ נודלס

תקציר המתכון: מרק מהמטבח הבוכרי. לגמן זה איטריות נודלס ביתי

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לפסטה

אופן הכנה

  1. לקלף ולשטוף את הירקות ולחתוך לקוביות קטנות. בסיר עמוק לשים 4-5 כפות שמן לטגן את הירקות (חוץ מי תפוח"א) לתבל במלח, פ.שחור, כורכום, כמון, זירעי כוסברה טחונים ואז להוסיף את הבשר ולהמשיך לטגן להוסיף את העגבניה ורסק 6-7 דקות בערך ואז להוסיף מים רותחים (לפי הכמות המרק שאת רוצה) לטעום לתקן טעמים והוסיף כף מרק עוף על להבה קטנה עם מכסה חצי פתוח ותוך כדי המרק מבעבעה (בישול עדין) בערך 15-20 דקות ואז להוסיף את תפח"א להמשיך לבשל עד שהתפוח"א מוכנים. ללגמן שזה פסטה ביתית (הבצק הוא כמו למנטי לרדד המכונת פסטה) אם אין לך זמן להכין בצק בבית אז אפשר עם נודלס לפי ההוראות בישול ואז לסנן אופן ההגשה: בצלוחית עמוקה שמים את הלגמן או (הנודלס) ואז יוצקים מעל את המרק ומוסיפים מעל ירק קצוץ טרי כוסברה/פטרוזיליה

  2. *את הלגמן/נודלס לבשל בניפרד

  3. ולסנן