לןגן

לזניה גבינות ותרד

מאת: דורית אלישע, פורסם: 31/10/2018 | 12:44
לזניה גבינות ותרד

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף את התרד לסנן

  2. לטגן עם כף שמן זית לריכוך להניח בצד

  3. לטגן עם כף שמן זית בצל קצוץ לשקיפות להוסיף 2 שיני שום קצוץ פטריות חתוכות עגבניות מרוסקות

  4. לתבל מלח, פלפל, אגוז מוסקט אורגנו

  5. בתבנית פיירקס לסדר שכבה לזניה מעל את הרוטב עגבניות שכבה תרד

  6. מעל גבינות

  7. לחזור על הפעולה 3 פעמים

  8. למעלה למרוח ביצה שומשום וקצח