לןגן

מיני שבלולי שוקולד ואוראו

מאת: קרן חביב, פורסם: 30/10/2018 | 11:58
מיני שבלולי שוקולד ואוראו

תקציר המתכון: נחטף בשניות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למילוי

לסירופ

אופן הכנה

  1. ללוש את כל המצרכים ביחד ולהתפיח כמה שעות או לילה שלם במקרר.

  2. לשמן את משטח השיש ולרדד את הבצק, למרוח ממרח שוקולד ומעל אוראו, לחתוך את הבצק לרצועות ולגלגל לצורת שבלול.

  3. למרוח את החלמון על כל שבלול.

  4. להכניס לתנור  שחומם מראש על 180 מע' ולאפות עד להזהבה

  5. הכנת הסירופ: להרתיח את כל מצרכי הסירופ וכשמוכן לשפוך את הרוטב מייד.