מיני שבלולי שוקולד ואוראו
מאת: קרן חביב, פורסם: 30/10/2018 | 11:58
תקציר המתכון:
נחטף בשניות
קטגוריה: מאפים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
5 כוסות קמח
-
כף גדושה שמרים יבשים
-
טיפ: לשים בכוס את השמרים, חצי כפית סוכר חצי כוס מים פושרים לערבב טוב טוב ולהשרות
-
כפית מלח
-
1/2 כוס סוכר
-
120 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
-
ביצה שלמה ועוד חלמון נוסף
-
גרידת לימון (מלימון שלם)
-
1/4 כוס שמן
-
1/2 כוס מים פושרים
למילוי
-
ממרח נוטלה
-
חבילה קטנה אוראו חתוכה לחתיכות קטנות
-
חלמון ביצה מהול בטיפה מים
לסירופ
-
1 כוס מים
-
3/4 כוס סוכר
-
5 טיפות לימון
אופן הכנה
-
ללוש את כל המצרכים ביחד ולהתפיח כמה שעות או לילה שלם במקרר.
-
לשמן את משטח השיש ולרדד את הבצק, למרוח ממרח שוקולד ומעל אוראו, לחתוך את הבצק לרצועות ולגלגל לצורת שבלול.
-
למרוח את החלמון על כל שבלול.
-
להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מע' ולאפות עד להזהבה
-
הכנת הסירופ: להרתיח את כל מצרכי הסירופ וכשמוכן לשפוך את הרוטב מייד.