לןגן

עוגת פתי בר קרה

מאת: דורית אלישע, פורסם: 30/10/2018 | 08:28
עוגת פתי בר קרה

תקציר המתכון: קלה מאד להכנה ותמיד מצליחה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה גדולה נשבור גס את הפתי בר

  2. בסיר קטן נחמם 3/4 כוס חלב, 3 כפות קקאו, 3 כפות שוקולית, חצי כוס סוכר, 2 טיפות תמצית וניל מרוכז

  3. נערבב טוב עד לרתיחה נכבה את הגז ונוסיף 150 גר חמאה או מחמאה ונערבב עד להמסת החמאה

  4. נוסיף לקערת הפתי בר

  5. נערבב ונשטח בתבנית קפיצית 24 ונכניס למקרר לחצי שעה

  6. נקציף 2 שמנת מתוקה עם 1 אינסטנט וניל, 1 כוס חלב

  7. נמרח על הפתי בר

  8. קישוט - 100 גר שוקולד מריר, 3 כפות חלב, כפית שמן להמיס דקה במיקרו

  9. ולטפטף עם כפית מעל הקרם