לןגן

מוקפץ בקר

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 29/10/2018 | 11:58
מוקפץ בקר

תקציר המתכון: מוקפץ נודלס עם ירקות וסינטה

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקפיץ בנפרד רצועות גמבה צבעונית וגפרורי גזר ולהניח בצד. רצועות בצל,פטריות טריות, נבטים, כרוב לבן חתך ושום קצוץ.. להניח בצד.

  2. להקפיץ רצועות סינטה ולחבר הכל יחד. להוסיף נודלס שבושל מראש, לתבל בפלפל שחור, כפית מרק עוף, רוטב סוייה מתוקה ומעט רוטב סוייה רגילה, רוטב צ'ילי מתוק, מעט שמן שומשום. לפזר מעל טיפה שומשום.