לןגן

קציצות דגים חריפות

מאת: דורית אלישע, פורסם: 29/10/2018 | 11:26
קציצות דגים חריפות

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להשרות את הדגים בלימון וכמון שעה

  2. לשטוף לסנן לסחוט ולטחון

  3. להוסיף פטרוזיליה וכוסברה קצוצים, 2 ביצים, פרורי לחם, מלח, פלפל, כפית פפריקה, כורכום, כמון לפי הטעם, ליצור קציצות עם ידיים רטובות

  4. רוטב- לטגן עם 3 כפות שמן זית בצל לשקיפות להוסיף 6 שיני שום פרוס

  5. 1 פלפל ירוק רצועות

  6. 2 פלפלים אדומים רצועות

  7. 2 פלפלים ירוקים חריפים טבעות, 6 עגבניות פרוסות

  8. לתבל-מלח פלפל פפריקה מתוקה כמון להוסיף קופסא קטנה רסק עגבניות

  9. 2 כוסות מים להביא לרתיחה

  10. לבדוק טעמים ולהוסיף תיבול אם יש צורך

  11. להוסיף את הקציצות לסיר בעדינות ולבשל 45 דקות

  12. לנער מידי פעם את הסיר

  13. לקשט בהגשה עם פטרוזיליה וכוסברה קצוצים