לןגן

קדאיף

מאת: דורית אלישע, פורסם: 29/10/2018 | 08:51
קדאיף

קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפשיר את האטריות

  2. לחמם תנור 170 מעלות

  3. להניח נייר אפייה על תבנית תנור ולפזר את האטריות

  4. להמיס חמאה ולצקת על האטריות +2 כפות סוכר

  5. לערבב טוב

  6. לאפות לצבע זהוב לערבב מידי פעם ולצנן

  7. סירופ - 1 כוס סוכר

  8. 3/4 כוס מים

  9. 3 טיפות לימון

  10. להרתיח להנמיך להבה לעוד 10 דקות

  11. לצקת על האטריות הקרות ולערבב

  12. להקציף 3 שמנת מתוקה עם 3 כפות אבקת סוכר ו-2 כפות אינסטנט וניל

  13. לסדר בכוסות הגשה חצי כוס אטריות מעל לזלף קצפת לפזר מעל אטריות ולקשט עם דובדבנים מסוכרים (אם אתן מכינות את הקדאיף בתבנית מספיק 2 שמנת מתוקה).

  14. בתבנית מלבנית להניח חצי מכמות האטריות מעל הקצפת ומעל את יתר האטריות