לןגן

תפו"א מוקרם

מאת: דורית אלישע, פורסם: 29/10/2018 | 07:42
תפו"א מוקרם

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את התפו"א עם הקליפה לקלף

  2. ולסדר פרוסות בתבנית פיירקס לתבל מלח פלפל

  3. לטגן עם חמאה שן שום לשקיפות להוסיף פטריות חתוכות ולטגן 5 דקות

  4. לתבל-מלח, פלפל, קורט אגוז מוסקט

  5. כפית אבקת מרק פטריות

  6. להוסיף שמנת לבישול

  7. להנמיך להבה 10 דקות בישול

  8. לצקת מעל התפו"א לבזוק פרמזן

  9. להוסיף בצל ירוק

  10. ולאפות בטורבו

  11. 200 מעלות 10-15 דקות לצבע זהוב בהיר