לןגן

מושט מוקרם

מאת: דורית אלישע, פורסם: 29/10/2018 | 07:26
מושט מוקרם

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במחבת גדול להמיס 50 גר חמאה עם 3 שיני שום קצוץ להוסיף פטריות טריות חתוכות ולהקפיץ 5 דקות

  2. להניח את הדג במחבת

  3. לתבל-מלח, פלפל, קורט אגוז מוסקט

  4. להוסיף פטרוזיליה וכוסברה קצוצים ולכסות את המחבת 10 דקות על להבה בינונית

  5. להוסיף 1 שמנת לבישול עם כפית רוטב פטריות ולבשל עוד 10 דקות ללא המכסה.