לןגן

לנגוש הונגרי

מאת: עדי פלש, פורסם: 28/10/2018 | 22:07
לנגוש הונגרי

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מכניסים למערבל את החלב, המים והשמרים, ומערבבים. מוסיפים קמח, תפוחי אדמה סוכר ומלח, ולשים עד שמתקבל בצק רך וגמיש.

  2. מכסים את הבצק להתפחה, בערך שעה, עד שמכפיל את עצמו.

  3. מחממים סיר עם שמן לטיגון עמוק.

  4. קורצים חתיכה מהבצק בגודל

  5. של חצי אגרוף מותחים את הבצק דק לא נורא אם נוצרים חורים. מטגנים עד שהלנגוש זהוב. מוציאים מסננים מעודפי השמן ומורחים מתוק או מלוח ככל העולה בדמיונכם. פירות, גבינה, שמנת, ירקות, שוקולד, אבקת סוכר וכו...