לןגן

עוגת תפוחים בחושה

מאת: עדי פלש, פורסם: 28/10/2018 | 20:54
עוגת תפוחים בחושה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לשטרוייזל

אופן הכנה

  1. לבשל במקרו את קוביות התפוחים עם החמאה הדבש הלימון והקינמון דקותיים עד שהחמאה מומסת ולערבב.

  2. לערבב בקערה את כל חומרי הבצק ולשפוך לתבנית אינגלישקייק מעל לפזר את מלית התפוחים ומעל את השטרוייזל.

  3. להכניס לתנור 180 מעלות כחצי שעה.