עוגת תפוחים בחושה
מאת: עדי פלש, פורסם: 28/10/2018 | 20:54
קטגוריה: עוגות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
5 תפוחים ירוקים חמוצים
-
2 כפות דבש
-
25 גר' חמאה
-
קינמון
-
חצי מיץ לימון
-
2 כוסות קמח תופח (חד פעמי שתיה קרה)
-
3 ביצים
-
3/4 כוס סוכר
-
1/2 כוס שמן
-
גביע שמנת חמוצה
-
גביע קטן של רסק תפוחים
-
תמצית וניל
לשטרוייזל
-
2 כפות שיבולת שועל
-
חופן אגוזים מסוכרים טחונים
-
20 גרם חמאה
-
קינמון
אופן הכנה
-
לבשל במקרו את קוביות התפוחים עם החמאה הדבש הלימון והקינמון דקותיים עד שהחמאה מומסת ולערבב.
-
לערבב בקערה את כל חומרי הבצק ולשפוך לתבנית אינגלישקייק מעל לפזר את מלית התפוחים ומעל את השטרוייזל.
-
להכניס לתנור 180 מעלות כחצי שעה.