קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
במיקסר וו גלישה ללוש את הקמח חמאה בטמפורה חדר רבע כוס סוכר 1 ביצה, 1 חלמון במיקסר קורט מלח
כוס חלב פושר(חד פעמי שתייה חמה) לעטוף בניילון נצמד 4 שעות במקרר
לרדד למרובע גדול ולמרוח עוד 100 גר חמאה
לקפל ולהכניס שוב למקרר לשעה
לרדד עיגול גדול לחרוץ משולשים להניח בצד הרחב שוקולד קינדר ולגלגל
לשמן נייר אפייה להניח על תבנית תנור להבריש ביצה לפזר מעל סוכריות שוקולד
ולאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות לקבלת צבע זהוב
סירופ-1 כוס סוכר
3/4 כוס מים
להרתיח לבשל 5 דקות ולהבריש על הקוראסונים האפויים.