לןגן

קוראסון במילוי שוקולד קינדר

מאת: דורית אלישע, פורסם: 28/10/2018 | 17:45
קוראסון במילוי שוקולד קינדר

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במיקסר וו גלישה ללוש את הקמח חמאה בטמפורה חדר רבע כוס סוכר 1 ביצה, 1 חלמון במיקסר קורט מלח

  2. כוס חלב פושר(חד פעמי שתייה חמה) לעטוף בניילון נצמד 4 שעות במקרר

  3. לרדד למרובע גדול ולמרוח עוד 100 גר חמאה

  4. לקפל ולהכניס שוב למקרר לשעה

  5. לרדד עיגול גדול לחרוץ משולשים להניח בצד הרחב שוקולד קינדר ולגלגל

  6. לשמן נייר אפייה להניח על תבנית תנור להבריש ביצה לפזר מעל סוכריות שוקולד

  7. ולאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות לקבלת צבע זהוב

  8. סירופ-1 כוס סוכר

  9. 3/4 כוס מים

  10. להרתיח לבשל 5 דקות ולהבריש על הקוראסונים האפויים.