תקציר המתכון: עוגה שתמיד מצליחה אף פעם לא מאכזבת
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
לתחתית
לחמם תנור ל180 מעלות
לערבב את כל המצרכים לבצק לבצק אחיד ומעט פרורי
לשטוח עג׳ תבנית 24
להכניס לתנור ל12 דקות
בנתיים להכין את הגבינה
לנקות את הפירורים מהקערה
לערבב במטרפה או כף את הביצים עם הסוכר למשך דקה
להוסיף גבינה ושמנת ולערבב היטב
להוסיף את שאר החומרים ולערבב עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושים
יוצקים את הבלילה על התחתית שאפינו
אופים במשך 30 דקות בחום 180 מעלות
להנמיך את החום ולאפות עוד 5 דקות נוספות בחום 160 מעלות
להכנת הציפוי
לערבב את השמנת עם הסוכר והוניל
למשך חצי דקה
מוציאים את העוגה בזהירות מוזגים את הקרם על העוגה ואופים עוד 10 דקות נוספות
מכבים את העוגה ומשאירים אותה בפנים חצי שעה
להוציא מהתנור ולקרר בטמפרטורת החדר
לעטוף ולהכניס למקרר
מומלץ להגיש לאחר קירור של לילה במקרר
אני מכינה את הציפוי אך לא מכניסה לאפיה נוספת כך שאני מדלגת על השלב של האפיה לאחר מזיגת הציפוי מקררת את העוגה ואז מוזגת את הציפוי ומכניסה למקרר
ניתן לשנות את הציפוי ולשים גנש שוקולד או ממרח לוטוס או ריבת חל או קצפת מתוקה