תקציר המתכון: סלט טעים ומשביע
קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
מבשלים את הבורגול: שוטפים ומסננים במסננת דקה את הבורגול. שמים את הבורגול בסיר עם מעט שמן. מוסיפים כוס ורבע מים רותחים, מעט מלח ומבשלים כ 10 דקות על אש נמוכה.
שופכים את הבורגול המוכן לקערה. מוסיפים ירקות חתוכים קטן: גמבה אדומה, גזר. מוסיפים חופן בוטנים, חופן חמוציות.
מטבלים ב2 כפות שמן זית ומיץ לימון מחצי לימון. מעט מלח.