לןגן

סלט בורגול

מאת: Liran Magen, פורסם: 27/10/2018 | 21:19
סלט בורגול

תקציר המתכון: סלט טעים ומשביע

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מבשלים את הבורגול: שוטפים ומסננים במסננת דקה את הבורגול. שמים את הבורגול בסיר עם מעט שמן. מוסיפים כוס ורבע מים רותחים, מעט מלח ומבשלים כ 10 דקות על אש נמוכה.

  2. שופכים את הבורגול המוכן לקערה. מוסיפים ירקות חתוכים קטן: גמבה אדומה, גזר. מוסיפים חופן בוטנים, חופן חמוציות.

  3. מטבלים ב2 כפות שמן זית ומיץ לימון מחצי לימון. מעט מלח.