לןגן

פרחי לוטוס בסטייל שבקייה

מאת: Shuly Asulin Karasin, פורסם: 27/10/2018 | 18:43
פרחי לוטוס בסטייל שבקייה

תקציר המתכון: מטורף וטעים קראנצ׳י וכייף להכנה

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לסירופ:

  2. בסיר קטן להביא לרתיחה את המים והסוכר 4-5 דקות

  3. לסנן מעל את המים וההל לערבב היטב ולהניח בצד

  4. לבצק:

  5. בקערה לערבב את הקמח שמרים חלמון חמאה מומסת מלח חומץ ואבקת סוכר ללוש היטב 2 דקות ואז להוסיף המים החמימים וללוש 5-6 דקות לבצק חלק לתת לו לנוח 20 דקות

  6. לחלק ל2 על משטח יבש עם מעט קורנפלור לרדד דר 2 ממ עובי

  7. לקרוץ 3 פרחים גדולים אחד בינוני ואחד קטן

  8. ראו סרטון

  9. להניח פרח גדול מעל באמצע להבריש עם חלבון ביצה ומעליו להיח עוד פרח גדול ושוב פעם למרוח חלבון להמשיך הלאה לפרח גדול שלישי ואז בינוני ולבסוף פרח קטן

  10. לטבול שקד שלם ללא הקליפה ( תחלטו עם מים חמים יותר קל להשיל את הקליפה) בחלבון ולנעוץ במרכז הפרח עד למטה

  11. השקד למעשה מחבר את כל עלי הכותרת

  12. לכסות ולהניח לתפוח חצי שעה

  13. לטגן בשמן חמניות או קנולה על להבה נמוכה בינונית

  14. להפוך לצד השני עד לקבלת צבע זהוב

  15. לסנן לקרר טיפה ולטבול בסירופ

  16. את העודפים של הבצק ללוש ולתת לנוח ולהמשיך עם שאר הבצק

  17. לי יצאו 20 פרחים מחצי קילו בצק