תקציר המתכון: תקשיבו טוב, הטעם פשוט מסחרר חושים, אמאאאאא כמה שזה טעים😍😍 למנה מושלמת רצוי להגיש עם אורז ובטטה אפויה( מצורפת תמונה)
קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
אופן ההכנה:
דבר ראשון אני מורידה את העור ומשרים עם מעט מלח ולימון לחצי שעה ושוטפים היטב.
בקערה שמים את כל הרטבים והתבלינים ומערבבים היטב( חוץ מהכוסברה והפטרוזליה)
מוסיפים פנימה את הדגים ועוטפים כל חתיכה עם הרוטב ומשאירים אותם שם.
מכסים עם ניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה עד שעה לספיגת טעמים.
מעבירים את הדגים לתבנית אפיה חד פעמי ושופכים מעל את הרוטב.
מפזרים מעל כוסברה ופטרוזליה קצוצים ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות (רצוי טורבו)ואופים כעשרים דקות עד שהדג אפוי והרוטב מצטמצם..
לא מכסים את התבנית.
מומלץ לאחר עשר דקות של אפיה לקחת מהרוטב שבתבנית ולשים מעל הדג כך שהטעמים יספגו מכל הכיוונים.
יאמי יאמי יוצא פשוט מעדןןןן😍😍
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤