לןגן

בורקס פרגיות

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 26/10/2018 | 15:21
בורקס פרגיות

תקציר המתכון: בטעם מושלםםם

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הכנת המלית

  2. את הפרגיות נכניס לקערה נתבל בכל מרכיבי המלית נכניס למקרר לספיגת טעמים חצי שעה

  3. נזהיב את הבצל בשמן ,נטגן את הפרגיות ששהו במרנידה ,נקפיץ כ 10 דקות עד לריכוך !

  4. נצנן היטב !!

  5. בריבועי בצק עלים יש 12 ריבועים לכן יוצא 6 בורקסים מי שרוצה יותר שתכפיל כמויות של הפרגיות והבצק !

  6. נניח 6 ריבועים בתבנית אפייה ,במרכז נשים מהמלית שהבצל מונח על הפרגיות למניעת התייבשות בתנור

  7. על כל ריבוע נניח ריבוע מלמעלה חתוך בשתי פסים במרכז ליציאת אויר,נהדק היטב מסביב בעזרת מזלג ,נבריש ביצה טרופה ושומשום

  8. נאפה בחום 180 מעלות עד להזהבה יפה 🌹