סלט בורגול וטונה משגע!
מאת: אורית לוי, פורסם: 25/10/2018 | 10:07
תקציר המתכון:
משביע, צבעוני, בריא וטעים!!!
קטגוריה: סלטים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
1 כוס בורגול (עבה או דק)
-
15 עגבניות שרי שטופות וחצויות
-
1 בצל אדום חתוך לחצי וכל חצי לרצועות דקות
-
2 קופסאות טונה משימורים, מסוננות (או בשמן או במים)
-
1 תפוח אדמה מבושל
-
1 ביצה קשה
-
1 בצל ירוק חתוך לעיגולים עם הגבעול
-
חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
-
1 מלפפון רגיל עם הקליפה שטוף וחתוך לקוביות קטנות
-
מיץ מחצי לימון סחוט, מלח ופלפל
אופן הכנה
-
להשרות את הבורגול במים רותחים חצי שעה, לשטוף היטב ולסנן מהמים. להניח בקערה.
-
להוסיף את כל המרכיבים, לערבב היטב ולהגיש - ראו הוזהרתם - נטרף בדקות!