לןגן

לחם שום בתבנית קוגלהוף

מאת: לורין אסולין, פורסם: 24/10/2018 | 22:32
לחם שום בתבנית קוגלהוף

תקציר המתכון: לחם שום טעים בהגשה קצת שונה. במילה אחרת - שלמות !

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

לציפוי

אופן הכנה

  1. בקערה לערבב את הקמח והשמרים. להוסיף את הסוכר ולערבב שוב

  2. להוסיף את המים בהדרגה (אני אישית הוספתי פחות מכוס וחצי) וללוש

  3. להוסיף את השמן זית ולהמשיך ללוש עד שניהיה כדור בצק יפה

  4. להוסיף מלח וללוש עוד קצת

  5. להתפיח כחצי שעה

  6. לערבב את חומרי הציפוי בקערה ולהכין מהבצק כדורים קטנים

  7. לטבול את הכדורים בציפוי ולהניח בתבנית (אני השתמשתי בתבנית סיליקון קוגלהוף)

  8. להניח להתפחה נוספת של 10-15 דקות ולהכניס לתנור על חום של 180 מעלות

  9. להוציא כשמשחים