לןגן

קינוחי מוס בכוסות אישיות

מאת: נטע בשביל השוקולד, פורסם: 24/10/2018 | 22:01
קינוחי מוס בכוסות אישיות

תקציר המתכון: אחד המתכונים הכי כיפיים שיש כשכל מי שרואה אותם מושיט את היד ומיד הם קטנים הם מתוקים והם מושחתים על האירוע שלכם לא יפסיקו לדבר הקינוח שנרכש את כולם עד השמיים

קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

המרכיבים (ל-10 גביעי מוס אישיים שקופים)

אופן הכנה

  1.  

  2. אופן ההכנה:

  3. יוצקים לקערת מיקסר כוס שמנת מתוקה עם כוס חלב, מוסיפים את אבקת הפודינג ומקציפים במהירות גבוהה עד לקבלת קרם מוס יציב.

  4. מחלקים את הקרם מוס לשלוש קעריות שונות, כשלכל קערית מוסיפים שוקולד מומס אחר: לקערה הראשונה מוסיפים את השוקולד המריר, לקערה השנייה מוסיפים את שוקולד החלב המומס, ובקערה השלישית שמים שוקולד לבן מומס, מערבבים היטב ומעבירים ל-3 שקיות זילוף שונות עם צנטר.

  5. טובלים את העוגיות בקערית עם מעט חלב וכפית נס קפה.

  6. בכוס מוס אישית ושקופה (הגודל והצורה לבחירתכם) מניחים את העוגייה, מזלפים מעל שכבה ראשונה של מוס שוקולד מריר, מקשטים עם כדורי שוקולד פריכים או פירות ומזלפים שכבה שנייה של מוס שוקולד חלב (אפשר גם להטמין טראפלס או שוקולד אחר שאוהבים).

  7. מזלפים מעל שכבה שלישית של מוס שוקולד לבן ומקשטים בפניני קרנץ' קרמל מלוח, שוקולד מגורר, שברי מקופלת או בדובדבן (עם הגבעול) 

  8.