לןגן

צ׳יפס ביתי (אפוי)

מאת: לורין אסולין, פורסם: 24/10/2018 | 21:37
צ׳יפס ביתי (אפוי)

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקלף את תפוחי האדמה ולפרוס אותם לפרוסות דקות.

  2. להניח בקערה עם מים וקרח למשך 10 דקות, לסנן מנוזלים ולייבש את תפו״א.

  3. להניח על נייר אפייה, להבריש/לזלף שמן זית מעל ולפזר מלח גס.

  4. לאפות בטורבו עד שמשחים.