לןגן

קדאיף

מאת: דורית אלישע, פורסם: 24/10/2018 | 16:50
קדאיף

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפשיר את האטריות

  2. להניח על נייר אפייה בתבנית תנור

  3. לפזר חמאה מומסת ו-2 כפות סוכר ולערבב טוב

  4. לאפות בתנור שחומם 170 מעלות לצבע זהוב לערבב מידי פעם לצנן

  5. להרתיח כוס מים עם 3/4 כוס סוכר 5 דקות ולצקת על האטריות הקרות

  6. לסדר 3/4 מהכמות האטריות בתבנית

  7. להקציף 2 שמנת מתוקה עם 3 כפות סוכר

  8. למרוח על האטריות

  9. מעל לפזר את יתר האטריות