לןגן

לביבות אפונה של סנפרוסט

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 24/10/2018 | 16:28
לביבות אפונה של סנפרוסט

תקציר המתכון: קל להכנה וטעים בטירוף

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לטיגון

אופן הכנה

  1. 1) מטגנים את הבצל ובצל ירוק מוסיפים אבקת בצל , מחית אפונה ודבש

  2. מערבבים

  3. 2) מטגנים בניפרד את הגמבה מסננים מהשמן ומוסיפים אותו למחבת מערבבים ועוד דקה על הגז ומכניסים את התערובת לקירור חצי שעה לפחות

  4. 3) מוסיפים את הביצה פירורי לחם ומערבבים

  5. 4) יוצרים כדורים של 50 גרם כל אחד ומפסלים לגלגל

  6. 5) מקמחים את כולם , טובלים בביצה מגלגלים בפירורי לחם מטגנים בשמן בחצי הגובה מצד לצד עד להזהבה

  7. בתאבון 😋😋