תקציר המתכון: עוגיות שושנים אמא שלי הייתה מכינה אותן לצאת יום כיפור, יומיים לפני כשהייתה אופה והן אך היו יוצאות בתנור הייתה מבקשת ממני לסדר בקופסה. ואני? אחד טועמת אחד מסדרת אחד טועמת אחד מסדרת ואמא שלי הייתה צוחקת...ואומרת "את מתוקה כמו שוקולד"
קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
העוגיות:
מכינים את הבצק ומרדדים
1. במעבד מזון מעבדים קוביות חמאה, קמח ואבקת אפייה לתערובת פירורית
2. מוסיפים חלמונים ומיץ תפוזים עד לקבלת בצק במרקם אחיד.
3. מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים.
4.מרדדים כל חלק על נייר אפייה מקומח, חשוב מאוד הבצק קצת דביק.
מקצפת ווניל:
במיקסר מקציפים חלבונים עד לקבלת קצף מלא מוסיפים בהדרגה סוכר מקציפים במהירות עד שהקצף חלק, יציב ומבריק מוסיפים פודינג ומקציפים בעדינות.
מחממים תנור לחום בינוני 170 מעלות.
מורחים על הבצק מהממת משטחים מגלגלים פורסים כל רולדה לעוגיות בעובי 3-2 ס"מ.
אופים 20-25 דקות מצננים ומגישים.