לןגן

סיגרים ממולאים בשר

מאת: מלי פ, פורסם: 24/10/2018 | 11:13
סיגרים ממולאים בשר

תקציר המתכון: אחד הדברים הטעימים את המתכון העתקתי מלחם בשר אכלנו שם ורציתי להכין גם בבית...

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. צולה קצת את הצנוברים שיחליפו צבע ויהיו רכים ושמה בצד

  2. מטגנת תבצל אחרי שרך וזהוב מוסיפה את השום והבשר(את הבשר לפני ששמים תחתכי עם סכין ותפקידי אותו לחתיכות )מוסיפה תתבלינים א. שום פלפל שחור צילי גרוס ומלח מערבבת ומפרידה במזלג את החתיכות הגדולות של הבשר מוסיפה את הצנוברים והפטרוזיליה מערבבת עוד כמה דק

  3. כשהבשר מוכן לכבות את האש

  4. תשימי במחבת עמוקה שמן עמוק ואז שימי בעלה סיגר מהחומר תסגרי ותשימי בשמן העמוק אז שיזהיב

  5. הרוטב זה טחינה, להמיס קצת ולשים בשקית עם חור ולקישוט לפזר מלמעלה פטרוזיליה