לןגן

פוטטוס

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 23/10/2018 | 15:33
פוטטוס

תקציר המתכון: פוטטוס מטריפים!!

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את התפוחי אדמה אני שמה בתוך שקית סופר ומחוררת מעט את השקית. מכניסים את השקית ל 8-10 דקות למקרוגל ואז חותכים לחצי ואז לרבעים ומניחים על נייר אפייה.

  2. לערבב את כל שאר המרכיבים (חוץ מהמלח) ולשפוך על תפוחי האדמה ולערבב בעדינות, לפזר מעל מעט מלח ים אטלנטי ולהכניס לתנור שחומם מראש על 220 מעלות לעשרים דקות ואז להוריד את החום ל 200 מעלות לעוד 15-20 דקות בערך.