לןגן

בטטה בלאמון-תפוחי אדמה וקציצות ברוטב לימוני

מאת: יעל מימון, פורסם: 22/10/2018 | 16:48
בטטה בלאמון-תפוחי אדמה וקציצות ברוטב לימוני

תקציר המתכון: תבשיל שהטעם שלו מפתיע יחסית לזמן ההכנה שלו.

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לקציצות

אופן הכנה

  1. לטגן קצת את השום במעט שמן

  2. להוסיף תבלינים לערבב

  3. להוסיף שניים וחצי כוסות מים ומיץ הלימון לערבב ולהוסיף את התפוחי אדמה והסלרי

  4. כשרותח להוסיף את הקציצות ולשים על אש קטנה למשך חצי שעה

  5. בתאבון!