לןגן

בצק עלים עם בשר וביצי עין

מאת: רחלי מזרחי, פורסם: 22/10/2018 | 13:03

תקציר המתכון: ארוחת ערב/צהריים טובה וטעימה

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל- 200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

  2. מטגנים את הבצל עד להזהבה

  3. מרדדים את בצק העלים .

  4. מניחים מעל צלחת בינונית ובעזרת סכין חותכים מהבצק מספר,עיגולים. או מניחים מספר מלווחים..

  5. מעבירים את עיגולי הבצק לתבנית ובעזרת מזלג, דוקרים את הבצק כדי שלא יתרומם במהלך האפייה.

  6. מורחים את הבצק בממרח הפלפלים המתוקים/רוטב העגבניות .

  7. מפזרים מעל את טבעות הבצל , הבשר הטחון וטבעות הפלפל החריף ומתבלים במלח ופלפל. מניחים את

  8. הביצים ומזליפים שמן זית. אופים בתנור כ- 15 דקות עד שהמאפה אפוי, והבשר והביצים עשויים.