לןגן

תפוחי אדמה שום ושמיר

מאת: רחלי מזרחי, פורסם: 21/10/2018 | 09:38

תקציר המתכון: תוספת טעימה ופשוטה להכנה

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שוטפים ומקלפים את תפוחי האדמה

  2. מבשלים את תפוחי האדמה במים מומלחים (שיהיו רכים אבל לא רכים מדי)

  3. מערבבים בקערה את השמן , שום,מלח ופלפל

  4. מסננים את תפוחי האדמה המבושלים

  5. מוסיפים בעדינות את הרוטב