לןגן

צלי בקר

מאת: רחלי מזרחי, פורסם: 20/10/2018 | 21:22

תקציר המתכון: מתכון קל חגיגי ומאד טעים

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור לחום מקסימלי

  2. למרוח את נתח הבשר בנדיבות בשמן פלפל גרוס ואבקת מרק בצל

  3. לפרוס נייר כסף מעל תבנית אפיה (חתיכה גדולה בהרבה מהתבנית)

  4. מעליה לפרוס נייר פרגמנט

  5. להניח את נתח הבשר והפטריות

  6. לאפות 5 דקות כשהבשר חשוף (סגירה של הבשר)

  7. להוציא מהתנור ולעטוף היטב היטב עם נייר הכסף

  8. להוריד חום התנור ל 150 מעלות ולאפות 4.5 שעות

  9. את הבשר לפרוס רק אחרי קירור במקרר (מומלץ באמצעות סכין חשמלית)

  10. חשוב מאד לשמור כל טיפת רוטב

  11. מומלץ להגיש עם אורז