לןגן

קציצות דגים

מאת: נדיה אביזוב גדלוב, פורסם: 20/10/2018 | 17:06
קציצות דגים

תקציר המתכון: קציצות דגים ברוטב עגבניות וחומוס ללא גלוטן עם קמח תירס

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לרוטב

אופן הכנה

  1. את הדגים יש להשרות במי מלח ולימון כ 30 דק'. לסנן ולטחון יחד עם השום. לקצוץ דק דק את הבצלים ואת הירק ולהוסיף לעיסה. ללוש היטב עם יתר המרכיבים ולשם במקרר ל 30 דק'. ליצור קציצות בגודל הרצוי ולטגן במעט שמן במחבת.

  2. הכנת הרוטב: את הירקות לחתוך לקוביות לטגן מס' דק' להוסיף מים רותחים ולבשל כ 20 דק' לתבל את הרוטב לפי טעמכם ולהוסיף את הקציצות המטוגנות לבשל במשך 15-20 דק' על להבה נמוכה.