לןגן

עוגת שיש עם נס ושוקולית

מאת: שרה יוסף, פורסם: 20/10/2018 | 16:16

תקציר המתכון: רכה גבוהה וטעימה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף חלבונים עם הסוכר לקבלת קצף תפוח להנמיך מהירות המיקסר להוסיף חלמונים ולהמשיך להקציף לערבב בקערה את היבשים להוסיף למיקסר קצת מה יבשים וקצת מיץ ולהמשיך להקציף לקבלת בלילה חלקה

  2. לחמם תנור 160 מעלות

  3. לחלק את הבלילה ל3

  4. בקערה להוסיף כף נס ולקפל

  5. בקערה להוסיף את הקקאו עם השוקולית ולקפל

  6. מתאים לתבנית 24 או או סיר פלא

  7. לשמן מעט את התחתית ולפזר מעט סוכר

  8. לשפוך מהבלילה הלבנה מעל את הנס ומעל את השוקולית ולחזור שוב

  9. לקחת שיפוד ולעשות קשקוש בין השכבות

  10. לאפות בערך 40 דקות

  11. 💗