לןגן

רולדות ריבה ואגוזים

מאת: Ida Nusbrach, פורסם: 20/10/2018 | 15:48

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ללוש הכל

  2. לחלק ל 6 חלקים

  3. כל חלק לרדד לעובי חצי ס"מ בערך

  4. למרוח ריבה ולפזר אגוזים.

  5. לגלגל לרולדה ולשים על תבנית

  6. לעשות חריצים לרוחב כאילו סימון פרוסות.

  7. למרוח ביצה ולתנור .

  8. חום 180 מעלות כ 40 דקות.