לןגן

ארטיק וניל בציפוי שוקולד חלב

מאת: אתי ממן, פורסם: 26/06/2015 | 20:36
ארטיק וניל בציפוי שוקולד חלב

תקציר המתכון: ארטיקים מכינים בבית!

קטגוריה: גלידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לגלידה

לציפוי

אופן הכנה

  1. ממסים שוקולד, 250 גרם שמנת מתוקה, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, מכניסים

  2. למקרר שעה, מקציפים 250 גרם שמנת מתוקה, מוסיפים לשוקולד ומערבבים, ממלאים עד שני שליש בכוסות אספרסו חד פעמי, מכניסים מקל ארטיק באמצע ומקפיאים לילה, גוזרים את הכוס ומשחררים את הארטיק,

  3. ממסים שוקולד חלב, ממלאים שקית זילוף בלי צנתר ומקשקשים על הארטיק, מפזרים מעל אגוזי לוז שבורים ומקפיאים, מאתי ממן באהבה..