לןגן

חלה או לחמניה מתוקה

מאת: שרה יוסף, פורסם: 19/10/2018 | 15:47
חלה או לחמניה מתוקה

תקציר המתכון: רכה וטעימה

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים במיקסר סוכר שמרים וכוס מים ולהמתין רבע שעה להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק רך ונעים לכסות להתפיח בערך חצי שעה ללוש ושוב התפחה , לחלק לכדורים לעשות.צורה להניח בתבנית על נייר אפיה להבריש עם ביצה אפשר לפזר שומשום או פרג לתת מנוחה של 20 דקות בערך

  2. לחמם תנור 180 מעלות ולאפות

  3. אפשר להכין את הבצק ולהכניס למקרר לשעה להוציא ללוש ולהכניס עד הבוקר למקרר

  4. בהצלחה