תקציר המתכון: מוסקה חצילים לארוחה מושלמת.
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 60 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
חותכים את החציל לפרוסות,מרססים עם ספריי שמן זית בשני הצדדים ומכניסים לתנור ל 20 דקות 170 מעלות.
מכינים את הבשר - בקערה גדולה מערבבים בשר, כוסברה קצוצה, בצל מטוגן, ביצים, פירורי לחם ותבלינים.
מניחים שכבה של תערובת הבשר על החציל ומסיימים בפרוסת חציל.
מכינים רוטב - בסיר רחב מגרדים עגבניות (בלי קליפה) מוסיפים בצל מטוגן, גמבה חתוכה לקוביות, רסק מים ותבלינים, (אותם תבלינים שהשתמשנו בתערובת הבשר)מביאים לרתיחה, מסדרים את החצילים ומבשלים כ 40 דקות, לקראת סוף הבישול לפזר כוסברה קצוצה.