לןגן

מוסקה חצילים

מאת: אתי ממן, פורסם: 26/06/2015 | 18:05
מוסקה חצילים

תקציר המתכון: מוסקה חצילים לארוחה מושלמת.

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 60 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מילוי בשר

חצילים

לרוטב

אופן הכנה

  1. חותכים את החציל לפרוסות,מרססים עם ספריי שמן זית בשני הצדדים ומכניסים לתנור ל 20 דקות 170 מעלות.

  2. מכינים את הבשר - בקערה גדולה מערבבים בשר, כוסברה קצוצה, בצל מטוגן, ביצים, פירורי לחם ותבלינים.

  3. מניחים שכבה של תערובת הבשר על החציל ומסיימים בפרוסת חציל.

  4. מכינים רוטב - בסיר רחב מגרדים עגבניות (בלי קליפה) מוסיפים בצל מטוגן, גמבה חתוכה לקוביות, רסק מים ותבלינים, (אותם תבלינים שהשתמשנו בתערובת הבשר)מביאים לרתיחה, מסדרים את החצילים ומבשלים כ 40 דקות, לקראת סוף הבישול לפזר כוסברה קצוצה.