לןגן

קובה סלק

מאת: דורית אלישע, פורסם: 19/10/2018 | 09:46
קובה סלק

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. למעטפת - להשרות את הבורגול במים 15 דקות ולסנן להניח בקערה

  2. להוסיף את הסולת

  3. חצי כפית מלח, כוס מים לערבב ולהניח בצד למנוחה 10-15 דקות

  4. מילוי- חזה טחון גס

  5. חצי צרור פטרוזיליה קצוצה

  6. בצל קצוץ

  7. 2 שיני שום קצוץ

  8. מלח, פלפל, כורכום, כמון, כפית מחוקה בהרט לקובה

  9. לרוטב- בסיר רחב לחמם 2 כפות שמן לטגן בצל קצוץ לשקיפות להוסיף 2 שיני שום קצוץ, סלקים מקולפים ופרוסים להמשיך לטגן תוך כדי ערבוב, 15 דקות

  10. להוסיף כף רסק עגבניות

  11. מלח, פלפל, כף סוכר, רבע כוס לימון סחוט, 2 גבעולי סלרי קצוצים

  12. לכסות את הסיר ולבשל עוד 15 דקות

  13. לקובה- ליצור כדורים לשטח על ידיים רטובות למלא כפית גדושה מהחזה להדק לעיגול ולהניח בעדינות בסיר לבשל שעה

  14. לנענע מידי פעם את הסיר.