קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
למעטפת - להשרות את הבורגול במים 15 דקות ולסנן להניח בקערה
להוסיף את הסולת
חצי כפית מלח, כוס מים לערבב ולהניח בצד למנוחה 10-15 דקות
מילוי- חזה טחון גס
חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
בצל קצוץ
2 שיני שום קצוץ
מלח, פלפל, כורכום, כמון, כפית מחוקה בהרט לקובה
לרוטב- בסיר רחב לחמם 2 כפות שמן לטגן בצל קצוץ לשקיפות להוסיף 2 שיני שום קצוץ, סלקים מקולפים ופרוסים להמשיך לטגן תוך כדי ערבוב, 15 דקות
להוסיף כף רסק עגבניות
מלח, פלפל, כף סוכר, רבע כוס לימון סחוט, 2 גבעולי סלרי קצוצים
לכסות את הסיר ולבשל עוד 15 דקות
לקובה- ליצור כדורים לשטח על ידיים רטובות למלא כפית גדושה מהחזה להדק לעיגול ולהניח בעדינות בסיר לבשל שעה
לנענע מידי פעם את הסיר.