תקציר המתכון: יפה וצבעוני ומאד חגיגי וטעים
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
*אופציה 1:
לטגן בצל, להוסיף מים ותיבול עדין
להוסיף בקר ולבשל עד שמוכן
לקרר
לחתוך לרצועות
**אופציה 2:
לחתוך סטייק בקר לרצועות ולהקפיץ במחבת
במחבת נפרדת:
לטגן בצל להזהבה
להוסיף את רצועות הפלפלים ולהקפיץ
להוסיף את רצועות הבקר
לתבל ברוטב סויה, יין, מלח ופלפל (וזנגווויל)
להקפיץ ביחד עוד כעשר דקות