לןגן

בקר עם פלפלים בסגנון סיני

מאת: תמי מושקט, פורסם: 18/10/2018 | 21:12
בקר עם פלפלים בסגנון סיני

תקציר המתכון: יפה וצבעוני ומאד חגיגי וטעים

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לתיבול

אופן הכנה

  1. *אופציה 1:

  2. לטגן בצל, להוסיף מים ותיבול עדין

  3. להוסיף בקר ולבשל עד שמוכן

  4. לקרר

  5. לחתוך לרצועות

  6. **אופציה 2:

  7. לחתוך סטייק בקר לרצועות ולהקפיץ במחבת

  8. במחבת נפרדת:

  9. לטגן בצל להזהבה

  10. להוסיף את רצועות הפלפלים ולהקפיץ

  11. להוסיף את רצועות הבקר

  12. לתבל ברוטב סויה, יין, מלח ופלפל (וזנגווויל)

  13. להקפיץ ביחד עוד כעשר דקות