לןגן

סלט פטריות ופקאן מסוכר

מאת: תמי מושקט, פורסם: 18/10/2018 | 21:04
סלט פטריות ופקאן מסוכר

תקציר המתכון: טעים, מעניין, חגיגי, שונה ומפתיע...

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לרוטב

להגשה

אופן הכנה

  1. לפרוס את הפטריות דק דק

  2. לקצוץ את הבצל הירוק

  3. לערבב

  4. בכלי נפרד לערבב היטב את חומרי הרוטב

  5. לשפוך על הפטריות

  6. לפני ההגשה להוסיף את הפקאן