לןגן

אורז סיני

מאת: תמי מושקט, פורסם: 18/10/2018 | 20:45
אורז סיני

תקציר המתכון: טעים, מעניין, מגוון וחגיגי

קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. • בסיר חם לשים 2 כפות שמן, להוסיף את האטריות ולטגן עד שהן מזהיבות יפה

  2. • להוסיף את האורז ולערבב

  3. • להוסיף מים ומלח, להרתיח, להנמיך את האש ולבשל במכסה סגור כ15 דקות

  4. • לכבות את האש ולהשאיר במכסה סגור עוד כ10 דקות

  5. • לפתוח ולערבב היטב

  6. • לחמם סיר סוטאז' (רחב ושטוח) עם 3 כפות שמן, לטגן את הבצל להזהבה

  7. • להוסיף קוביות פלפל אדום, אפונה וגזר

  8. • להוסיף מלח, פלפל, סילאן, רוטב סויה

  9. • לערבב, להוסיף את האורז המבושל

  10. • לטגן ביחד כדקה

  11. • לעשות "בור" באמצע (להזיז את האורז לדפנות הסוטאז) במרכז בתוך ה'בור' לשים שמן

  12. • להוסיף 2 ביצים

  13. • לטרוף היטב ולקשקש עד שהן מוכנות

  14. • לערבב עם האורז