תקציר המתכון: טעים, מעניין, מגוון וחגיגי
קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
• בסיר חם לשים 2 כפות שמן, להוסיף את האטריות ולטגן עד שהן מזהיבות יפה
• להוסיף את האורז ולערבב
• להוסיף מים ומלח, להרתיח, להנמיך את האש ולבשל במכסה סגור כ15 דקות
• לכבות את האש ולהשאיר במכסה סגור עוד כ10 דקות
• לפתוח ולערבב היטב
• לחמם סיר סוטאז' (רחב ושטוח) עם 3 כפות שמן, לטגן את הבצל להזהבה
• להוסיף קוביות פלפל אדום, אפונה וגזר
• להוסיף מלח, פלפל, סילאן, רוטב סויה
• לערבב, להוסיף את האורז המבושל
• לטגן ביחד כדקה
• לעשות "בור" באמצע (להזיז את האורז לדפנות הסוטאז) במרכז בתוך ה'בור' לשים שמן
• להוסיף 2 ביצים
• לטרוף היטב ולקשקש עד שהן מוכנות
• לערבב עם האורז