תקציר המתכון: טעים מאוד עם חלה של בית בליל שבת.
קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 3, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
הכניסי את תפוחי האדמה והביצים לסיר, מלאי מים ושימי על הגז להרתחה - עד לריכוך תפוח האדמה
2. חתכי לקוביות קטנות את תפוח האדמה, הביצים ומלפפון חמוץ.
3. הוסיפי 2 כפות מיונז מלח ופלפל וערבבי היטב **במידה ומטבלים בשבת, יש קודם לשים בקערה 2 כפות מיונז, ורק אח"כ לשפוך את הקוביות הנ"ל ולערבב בצורת שתי וערב.
המלצה: נשמר טוב במקרר (יומיים - שלושה)