לןגן

סלט תפוחי אדמה

מאת: yael am, פורסם: 26/06/2015 | 12:54

תקציר המתכון: טעים מאוד עם חלה של בית בליל שבת.

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 3, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הכניסי את תפוחי האדמה והביצים לסיר, מלאי מים ושימי על הגז להרתחה - עד לריכוך תפוח האדמה

  2. 2. חתכי לקוביות קטנות את תפוח האדמה, הביצים ומלפפון חמוץ.

  3. 3. הוסיפי 2 כפות מיונז מלח ופלפל וערבבי היטב **במידה ומטבלים בשבת, יש קודם לשים בקערה 2 כפות מיונז, ורק אח"כ לשפוך את הקוביות הנ"ל ולערבב בצורת שתי וערב.

  4. המלצה: נשמר טוב במקרר (יומיים - שלושה)