לןגן

דג סלומון אסיאתי

מאת: איטל חלילי, פורסם: 18/10/2018 | 16:13
דג סלומון אסיאתי

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפשיר את הדג ולהוריד את העור להשרות כמה דק במלח ולימון לשטוף לייבש

  2. לקחת קערה לשים כף טריאקי כף סילאן חצי כפית שום כתוש מעט מלח ופלפל שחור לערבב היטב עם מעט שמן ולעסות את הדגים ולפזר מעט פירורי פנקו לשים בתנור 200 מעלות רבע שעה בלבד